Кадър Ванка ДоневРемонтът на Шишковата градинка и късата около 100 метра Михаил

...
Кадър Ванка ДоневРемонтът на Шишковата градинка и късата около 100 метра Михаил
Коментари Харесай

Улица Михаил Колони пропадна отново. Колко още ще издържи ремонтът за 2 милиона лева?

Кадър Ванка Донев

Ремонтът на Шишковата градинка и късата към 100 метра  " Михаил Колони " за 2 милиона се трансформира в емблема на неудачните градоустройствени решения във Варна.

Паветата още веднъж хлътнаха.

Това се случва при всеки дъжд и съгласно мнозина експерти павираното покритие няма да издържи дълго, защото по улицата се стичат водните маси от централната част към морето. 

Този път пропадането е още по-сериозно от това при предния дъжд.

При по-сериозен дъжд е допустимо паветата безусловно да отидат в морето.



Освен, че основава стеснение за живущите в региона, мнозина се чудят дали няма заплаха оттичащата се вода да влезе в основите на постройките в долната част на улицата.

Както варненци добре знаят, пешеходната улица и Шишковата градинка са част от един и същи план, завършил март тази година с огромни компликации, тъй като още веднъж нареждането на павета са оказа голямо предизвикателство за компаниите, обслужващи общината. И преди стартирането им, и по-късно, двата нови пешеходни сектори пропадат и се възвръщат, като всички към този момент изгубиха броя на тези „ поправки на ремонта “.

Последното проваляне бе преди към 2 седмици.



Този път надали някой може да се оправдае с това, че дъждът е бил „ невъобразим проливен дъжд “. Но както гласи една нова градска сентенция, „ във Варна и дъждът натрупва “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР